ELSYS EE – Scholarship in semiconductors

Dragi studeti / kolege,

Da li vam se dopada ideja da tokom završne godine studija svoje projektne ideje realizujete u vodećoj firmi za razvoj čipova u Srbiji? Da li vas zanima kako izgleda raditi u velikoj kompaniji gde imate podršku iskusnog inženjerskog tima?

ELSYS EASTERN EUROPE je kompanija koja omogućava mladim inženjerima da se prvi put susretnu sa razvojem integrisanih kola i unaprede znanje uskladjeno sa trendovima u svetu.

Raspisan je konkurs za nove članove u vidu stipendije u oba dizajn centra: u Beogradu i Novom Sadu. Otvoreno je ukupno 10 pozicija za najbolje, koji će imati mogućnost da svoje znanje usavršavaju u oblasti razvoja analagonih, digitalnih i mešovitih integrisanih kola.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na sledećoj adresi http://www.elsys-eastern.com/career/scholarship.

Rok za prijavu je 10. novembar, a objavljivanje konačne liste kandidata je predvidjeno za 24. novembar. Predvidjeno trajanje stipendije je deset meseci, 1.12.2019. – 1.10.2020.

Vaš angažman u našoj kompaniji, može biti pretočen u temu završnog rada ili polaganja projektnog dela nekog od ispita, u dogovoru sa predmetnim profesorom. Vreme je da primenite teoriju u praksi na mestu gde se vaše ideje i pamet cene.

Za dodatne informacije, budite slobodni da me kontaktirate.

Pozdrav,

Zeljko Boloban
Junior Business Manager
88b, Omladinskih brigada Airport City 1500 | 11 000 Belgrade, Serbia
tel +381 21 301 6219 | mob +381 64 96 30 282
ELSYS EE, a company of the ADVANS Group