RT-RK – MOGUĆNOSTI ZA STUDENTE ELEKTRONIKE

U okviru kompanije RT-RK, već više od 25 godina, bavimo se razvojem softvera u oblasti real-time embedded sistema. Naše oblasti rada su Automotive, DTV, DSP,  FPGA, Hardware design, IoT i druge embedded oblasti. Sa sedištem u Novom Sadu i odeljenjima u Beogradu, Banjaluci, Osijeku i Minhenu, RT-RK danas angažuje preko 900 stručnjaka iz IT oblasti. Od 2011. godine RT-RK je akreditovan i kao razvojno-istraživački institut, čime je inovativni i naučno-istraživački potencijal kompanije potvrdjen i na formalnom nivou.

OTVORENI DAN RT-RK – sreda 30.maj 2018. – zgrada Rektorata

Pozivamo sve zainteresovane studente da dođu na Otvoreni dan gde će imati priliku da vide demonstraciju self-parking testnog Audi A7 vozila. Zahvaljujući Porsche SCG, prezentovan će biti i model Audi A8, na čijoj zFAS platformi su radili RT-RK inženjeri implementirajući različite ADAS (Advanced Driver Assistance System) Level 3 funkcionalnosti. Takođe, svi prisutni imaće priliku da se na interaktivan način upoznaju sa aktuelnim projektima i u razgovoru sa inženjerima steknu uvid u način na koji kompanija neguje i razvija buduće stručnjake.

TEME DIPLOMSKIH RADOVA

U saradnji sa fakultetom, nudimo veliki broj tema za izradu diplomskih i master radova. Studenti imaju priliku da rade na praktičnim projektima usmerenim na poslednje zahteve industrije, a svoje rezultate da predstave kroz diplomske i master radove, kao i radove za naučne skupove.
Spisak tema diplomskih radova možete pogledati putem linka www.rt-rk.com/images/stories/careers/Teme_BSc_Msc_radova_za_E1%20studente.pdf

LETNJE ŠKOLE I LETNJA PRAKSA

I ove godine, za studente smo pripremili i letnje programe. Informacije o letnjim školama FPGA i IoT, kao i prijavni formular, možete pronaći putem linka rt-rk.talentlyft.com/blog/summer-schools-8.  Informacije letnjoj praksi Embedded Linux, u trajanju od 4 nedelje,  možete pronaći na stranici rt-rk.talentlyft.com/blog/summer-schools-8